true colors

Idag började mitt Sommarlov.
Har redan gått mitt första år på Jönköpings Tekniska Högskola och det har gått helt stört fort!
Ett år med blandade känslor och erfarenheter. Det allra bästa med året är mitt kära HI LIFE. Åh, vad glad jag är att jag får vara med där med alla finingar och dela allt roligt vi får vara med om hela tiden. Utbildningen i sig har ju varit flummig till tider, dålig på sina ställen, men dom lyckas alltid avsluta ganska bra. Jag tvekade på om jag skulle gå nästa år. Men det ska jag. Det har jag bestämt nu. Nu taggar vi inför årets händelse, INSPARK 2010. Shit va skoj, men mycket att göra för oss... inte bara en dans på rosor som en del verkar tro.





Nu väntar jag på brosch som ska hämta mig, ska hem till mams och papps en sväng!
Puss.

960gridsystem

När man kommer på sig själv med att sitta och "hmmmmaa" och nicka på huvudet när man läser powerpointar om gridsystems och nollställning av padding och margins.. jaa då kanske man borde ta en paus.

Har pluggat hela dagen med lite powernap-paus (obligatorisk) och lite tvättande av min gigantiska tvätthög.
Kommer jag att klara tentan då? Ja, om det inte blir allt för komplicerat. Databasdelen kommer jag nog däreomt faila lite på men där kanske min 3 tilgodopoäng får rycka in och väga upp. Håll tummarna!

Nu måste jag hämta min tvätt. Koka Te och sen se film. Hejdå Powerpointarna!

bloglovin

Følg min blogg med bloglovin

StereoLove

Sitter och tittar ut på det fina vädret, med en kopp kaffe, kurslitteratur och lite partylåtar i öronen för att motivationen ska kunna hållas uppe.

Det är A L L T I D fint väder när jag ska plugga...

Man kan säga att den här dagen det är inte min dag precis. Undrar egentligen när det någonsin är min dag? haha.
Dagen börjar med att jag välter ut vattenglaset bredvid sängen när min telefon ringer och jag yrvaket ska svara. B R A.
Sen ska jag ta med mig ipoden på min lilla morgonpromenad. Nä, då har det skett en lite olycka i min väska, hårsprayen har läckt och ipoden var dränkt och nu funkar den inte.. :(.
Efter promenaden ska jag laga lite frukost, sätter på kaffe, då börjar kaffebryggaren svämma över så att det är kaffe överallt! 2 min senare lyckas jag spruta kaviar över hela mig. Och igår fastnade jag i en hiss. Snart störtar väl ett flygplan in i mitt hus! Haha.




Nu plugg!

Puss

the second you sleep

Nähä. Så gick det med att sova.
Kan verkligen inte.

Så nu ska jag kolla scrubs och the city avsnitt tills jag däckar. Tur man är ledig i morgon.
Så jäkla trött på den här förkylningen nu, hosta, ont i halsen och bara allmänt seg hela dagarna. Fy. Alltid när jag är förkyld vilket jag har varit väldigt ofta den här vintern/våren så blir jag extra sugen på att träna. Tänk va gött att vakna frisk i morgon och ta en löptur längs vättern. Nu när jag äntligen har fått igång konditionen och löpsteget igen. Nä då får man vänta tills hostan går över och den brukar ju inte lämna mig i första taget...

På lördag kl 11.00 är det sommar! På måndag är det kryssning.



Skön låt, fin text, gammal favorit som får mig att tänka på min fina vän Espen i Oslo.


puss.


Hiss

Tjabba.

Tröttheten i min kropp är total. Har sovit flera timmar idag på dagen. Men fortfarande lika trött. Nu har jag pluggat programmering. En tenta jag SKA fixa.

Fastnade i en hiss idag. Med 3 andra. Haha. I en halvtimme fick vi umgås där inne innan det kom en tekniker och släppte ut oss. Haha. Så har man gjort det också!


Nu blir det Te och macka och mys i soffan framför något tv-program.




Puss!

morning has broken

Tjabba!

Hemma, dricker kaffe och ska snart hoppa in i duschen. Om en timme sticker jag iväg till skolan för mycket plugg, lite insparksplanering och sen en lunch med Moa och sen plugg med Kakan om hon dyker upp hihi. Ska skriva ut en massa gamla tentor och bara kötta dom hela dagen!

Drömde att det var snö ute. Det var det inte! Tur för vädret kan jag säga, annars hade vädret fått se på andra bullar.. haha. Drömde också att jag träffade min kompis John som jag inte sett sedan högstadiet. Märkligt.

Nu dusch.

Godmorgon.

@work



Åker till jobbet, inlindad i sjal och brillor på. Förkylningen kom som ett brev på posten. Säkert pga av all stress den senaste tiden. Men nu är det bara ett par dagar kvar! Gött! Sen är det Färjan och Stockholm! weee puss!



Kashmir

Först en besvikelse sedan en grym upptäckt.

Lyssnade igenom The Nationals nya skiva. Älskar Bloodbuzz Ohio, sjukt bra låt;



MEN... resten av skivan gillade jag inte alls. Stor besvikelse då jag inte tycker hans röst kommer fram alls i dom andra låtarna. Dom blev så försiktiga.

Upptäckte däremot Kashmir idag, ett band jag bara hört om men aldrig tagit mig tid att lyssna på.
Bra skit! Lyssna om ni kan.

Det var allt på musikfronten för idag. Haha.

Puss!

Can i hold you one last time?

Tja!

Sjukt bra dag på jobbet! Jag trivs helt fantastiskt bra och idag gick allt som på räls! Kommer bli en bra sommar.
Nu tänkte jag ta en paus från pluggandet. Det blir min andra paus idag, för jag råkade somna lite innan. Det är ju ganska lätt hänt med tråkig kurslitteratur. Hihi. Nu blir det i alla fall diskning av the jätte-mega-stora-diskberget! Sen blir det lite städning av resten av lägenheten. Kvällen kommer avslutas med tända ljus och en kopp Te i soffan med fotoboken. Najs!

Bjuder på en fin låt till det.




Ge den ett par minuter!


Puss o kram.

Skowlan

Löördag! Finns ingen härligare dag att vakna upp till! Jag älskar Lördagar! Saknar dom i Oslo.
Då vaknade man och gick ner till affären på gatan köpte lite lyxig frukost, öppnade balkongdörren på 8:e våningen såg ut över den vackra staden och bara njöt. Sen en promenad ner till centrum eller bogstadvägen möta upp tjejerna lite shopping och lite kaffe latte. Tyvärr jobbade man ju lördagar ganska mycket så det var inte så ofta man kunde träffas på stan. Men när det väl hände! Underbara Oslo! :)

Nu ska jag till skolan och plugga och designa lite till frukost blir det en svettig ostmacka! hahah. Tiderna förändras. Men jag är glad ändå!

Puss och kram

hjärtbank

Jag har en lägenhet som måste städas, ett tvättberg som måste tvättas, massa juridik som pluggas in, 1 projekt att slutföra, 2 tentor att klara av nästa vecka, utbildning 8 timmar om dagen i nässjö och 1 affisch att designa samtidigt som jag är sugen på att träna men det kan jag ju bara glömma. Herregud vad jag längtar tills nästa vecka när jag kommer ut från tentasalen och skolan är slut. Jag kommer jubla! "bara" sommarjobbet att tänka på då... måste lugna ner mig, är så trött att jag kan börja grina nu.
Men hjärtat slår dubbla slag när jag lägger mig i sängen och jag tänker på hur mycket jag har att göra.. det är illa när man känner sig för stressad för att sova.. idag skulle jag verkligen behöva plugga. Men det går inte. Orkar inte hålla ögonen öppna.

Godnatt!

joråsåatteee

Annars då?

Jorå, jobbet gick helt otroligt bra idag. Mycket av allt det jag tyckt varit svårt och varit lite nervös inför släppte idag. Man kan säga att det gick upp ett ljus! Som om ett litet stearinljus tändes låååång lååångt inne i den lilla hjärnan. Och idag har vi bara gjort lätta saker. Hur ska det gå när vi ska gå på dom tunga grejerna på Onsdag? Please god help me.

Åkte till skolan en sväng, åkte hem igen, ååh va gött med bil men i morgon är sista dagen med min lilla silverfisk sen blir det åka buss igen! :(  Så i morgon ska jag pumpa kings of leon och bara köööra! Hihi.

Puss.


snyggast.se

Den här killen. OMG!

HUR kan man se så charmig ut ha så oklanderlig stil och samtidigt verka svintrevlig? Godis!
Bara lite skäggstubb och ålder som fattas!


andreas wijk


fina låtar och varm choklad

Har kollat film, lyssnat på fina låtar med Ane Brun. Speciellt True Colors den är så skör på något sätt att man nästan vill börja gråta. Fiiin fint. Har också klarat upp en händelse igår som gjorde mig lite oglad. Haha. Oglad är ett roligt ord som jag ska börja använda nu. Annars är det bara sweeeet, skönt med ny vecka, längtar till jobbet och hur ofta hittar man ett jobb som man gör det med? Fast det är nog bara nu i början kanske. Men det är väldigt intressant i alla fall. Jag lyssna på The National och krypa ner under täcket. Puss på alla fina söta.



Slappisch

Igår firade vi Emmie! Hon fick den lille lille drinkepinne i present! Haha. (ett internt AG-skämt)
Sen blev det en sväng på Kåren som hade lördagsöppet. Det var ganska lite folk, men väldigt trevligt folk i alla fall nästan alla. Lyckades dock förstöra mina favvojeans igår. Okej dom var redan slitna, men hur klantig får man va! Skulle hoppa över Emilies soffa och sätta mig och då sa det bara RITSCH! Stor reva på benet. Haha. Schnyggt! Som tur var hade ängeln Emmie ett par tights att låna ut. Så idag var jag lite ledsen över att ha förlorat mina finingar. Åkte upp till a6 en sväng efter att jag och brorsan käkat middag och farmor och farar. Och DÄR hittade jag dom, mina fina jeans. Tack för att ni fanns kvar till mig. Så nu är jag glad igen! Hihi.

Nu har jag pluggat juridik och läst lite annat viktigt inför den sista utbildningsveckan! Snart GG på tv.

Puss och kram.

Laurdag

Tjabba!

Älskar lediga lördagar. Härligt. Vaknade upp ute hos mina föräldrar, käkade lunch där och fixade lite. Nu är jag i min lägenhet och står inför det sedvanliga problemet! Va f-n ska man ha på sig ikväll? Ska ju på födelsedagsfest, en sväng till kåren och sen huset tror jag. Är inte så sugen på att klä upp mig idag så det blir nog något chill idag. Men det är ju gött det med! :P

På med spotifyplaylisten och tagga lite :) Puss.





Jag vet det står male på mitt linne med budskapet fortsätter längre ner haha.



thoughts

Den senaste tiden har varit helt fantastiskt. Har varit uppbokad i princip varje dag med någonting och varje helg har det hänt något kul. Snart är VT 10 över och det känns jättekonstigt att det gick så fort! Kan lätt säga att det både har varit den jobbigaste tiden i mitt liv samt den bästa. Har lärt känna så otroligt goa och underbara nya vänner. Och mitt fina utskott Hi Life, ni är ju helt underbara. Vi har haft så otroligt kul ihop hela våren! Är så stolt över allt vi har lyckats ordna tillsammans. Nu är det bara en sak kvar att åka på innan vi ska säga hejdå till alla för lite sommarlov, FÄRJAN! Ååh vad roligt det ska bli. Längtar!

Sommaren för min del kommer mest att innehålla jobb och jobb och jobb och jobb. Kanske ta igen lite av det jag har missat i skolan under dom här veckorna som jag gått den andra utbildningen. Har lite andra småsaker planerade, kanske lite Emmaboda kanske lite Way Out West och såklart en tripp till Oslo.

Eftersom det här är min blogg och jag skriver vad jag vill på den så tänkte jag nu för första gången på väldigt länge bli lite privat. Dec-Mars var den jobbigaste perioden i mitt liv. Jag har aldrig varit så nere, känt mig så sviken, smutsig och trampad på i hela mitt liv. Samtidigt som självförtroendet var kört i botten och tilliten till allt manligt kön var som bortblåst. Tänk att någon kan göra någon annan så illa. Jag funderade till och med ett tag på att hoppa av Hi Life och skolan och flytta tillbaka till Oslo igen. Som tur var gjorde jag inte det. (även om jag fortfarande tycker att min utbildning suger.) Det hade varit en sak om man bara kunde gå vidare och glömma. Men när man går i samma klass som sitt ex så blir det ganska svårt. Därför har det varit otroligt skönt att inte ha varit i skolan på flera veckor nu. Fy fan va gött det har varit. Och jag har verkligen gått vidare, blivit lycklig igen och bara kört mitt eget race och det är så himla skönt! Känslan av att bara vara glad igen är underbar! Frågan är om man någonsin kommer lita på folk igen?
Jag vet att jag har varit konstig, inte hört av mig till folk (oslotjejerna). Men det är så det har varit och nu ska det bli ändring på det!

Nä nu blir det varm choklad och film. Mysigt!

Hejdå.

Hi Caps, Kristi Flyg och andra onödigheter

Tja!

Dagarna går fort just nu. Shit vad jag egentligen har mycket att göra. Men det är bara att ta det lugnt så ordnar sig allt.
I onsdags var det HI CAPS II. Då jobbade jag i baren och sålde öl och cider. Riktigt bra caps om jag förstår gästerna rätt. Stämningen var i alla fall på topp! Igår var jag hos Moa, en sväng på Sesam och sen hos Moa igen vilket slutade med att alla sov över där. Sjut nice kväll!  Nu har jag vilat ett par timmar i soffan hemma hos mamma och pappa. Vaknade av ett sms från just dom. Dom är i NY och har besökt ground zero idag. Det finns inga ord för hur avundsjuk jag är på dom. Men snart blir det min tur att uppleva allt detta. Kul att jag vaknar upp med halsont och frysningar. Brrr.
Kanske tända lite brasa ikväll? Jaa.



Jag och Moa jobbar i baren.





Puss och kram.


Köööra biiiil

Jahajaa!

Braaa vecka. Känner det på mig. Förra vecka var ju totally awesome! Man kan ju inte annat än att bara skratta ihjäl sig åt alla underbara minnen på Ön med alla fåren. Men vart var egentligen fåren?

Mams o Paps åker till NY (fusk!) så jag fick låna bilen (snällt!). Så idag har jag kört biiiil! Love it! I morgon behöver jag inte gå upp klockan 5 för att åka till jobbet. GÖTT.

Och så var det jobbet ja. Jag trivs sjukt bra. Alla är fantastiskt snälla. Jag kan inte förstå ens att dom orkar vara så snälla hela tiden. Det är Ooootroligt mycket att lära sig. Samtidigt som jag har 100 saker på gång i skolan med tentor och redovisningar runt hörnet. Vi får väl se hur det går för just nu är min skalle full med rubriceringar av olika slag! Hjäälp!  Men det lööser sig alltid som Timbuktu säger det..

Godnatt. Sleeep tight och jag är världens gladaste just nu. Hela vinterns mörker har bara släppt. Och gud vad jag gillar mina nya vänner!

Puss.


I morgon och idag och så...

Oj oj! Dags att varva ner har huvudet fullt med mitt nya jobb! Sjukt mycket information i mitt huvud och miljoner saker att lära sig men vääldigt spännande! Ser verkligen fram emot att jobba den här sommaren. Efter jobbet är det direkt till skolan för projektarbete. Vi ska skapa en blogg från grunden med hjälp av databaser. Skoj. Men svårt. Idag gjorde jag lite på designen det är ju det jag är mest intresserad av. Tycker programmeringen är ganska tråkig. Speciellt databaserna! Ussschh...

Nu ska jag packa!

Puss.

ny dag

nya tag.

Idag utbildning!

Sen möte, sen sy klart min hilife-jacka. Fullt upp! gött.

Fotografering idag med. Hjälp.

där skulle man varit

Man kan ju säga att jag ångrar ganska starkt att jag inte köpte popadelicabiljett när jag tänker på Timos underbara konsert på Way Out West (vill uppleva igen!!!!). Men det kanske blir emmaboda i sommar och då får jag ta igen mina konsertuppleveser där i stället.

NU är jag färdig för avgång mot Moa och hennes B-dayparteeeeey. Blir najs. Blir lugnt för i morgon ska jag göra en viktig grej. Hej hej.





1:a maj

Tjabba!

Ligger i min säng och slappar lite. Tänkte försöka kolla klart på bäckfilmen utan att somna. Haha. Har varit ute på en promenix tänkte kolla om man såg förstamajtåg och lite annat men det var helt tyst. Sen ringde mamma och sa att det var tidigt i morse antagligen men plötsligt hör jag ett jäkla bankande utanför fönstret och där kommer dom en hel orkester och en massa människor med samma budskap; Byt regering. Jag säger då det! Hihi. Nu fick jag se det i alla fall. Igår var det en liten studentsammankomst på sesam och sedan hängde vi på park hotel resten av kvällen. Riktigt trevligt.

Nu önskar jag verkligen att man hade en balkong, vill ju utöva mina planteringsskills som jag fick i norge. Men det får vänta. Önskar också att jag hade köpt biljett till Popadelica är så sjukt sugen på konsert så det finns inte. Men eftersom det är gotland nästa vecka så gäller det att hålla i stålarna. Nä nu blir det film och lite plugg, kanske.

Ha en fiiin fin dag. Puss!

RSS 2.0