Nya spotify

I like it. För en musiknörd som mig är det helt fantastiskt att få ha tillgång till sina vänners spotifylistor.
MEN, jag tycker att det på ett sätt börjat gå helt över styr som man säger i Norrbaggeland. Nu för tiden så får du veta ALLT om en människa genom ett klick. Nu även din musiksmak. Inget är heligt längre. Lite tråkigt. Lite spännande men ändå. Snart vet man allt om varandra även om man aldrig haft en vettig konversation.




Jaja, nu ska jag slöa vidare i soffan. Idag har jag gjort en labb i typsnitt, kerning och skapande av typsnitt. Det var väl kul. Skulle kolla nya Beck på datorn. Somnade 3 gånger så jag gav upp. Ska nog försöka med en komedi nu. Sen blir det sköna sängen! Fotolabb i morrn och lite valborgsfirande. Det e la gött med vår!

godnatt och puss!

godnatt

Har varit effektiv idag. Labb, check. Sittningsbiljett, check. Sälja biljetter, check. Hårfärgning, check. Storhandlat, check. Städat köket, check. Värsta effektiva ju! Synd bara jag missade Zumban med Hi Life :(.

I morgon är det en mycket rolig dag. Tyvärr missar jag nog första föreläsningen men sen har jag två till och efter det projektmöte. Sen blir det SITTNING!!! Så taggad!  Har inte varit gäst på en sittning sedan insparken så det ska bli väldigt kul att bara vara där och slippa jobba! Måste även fixa det sista med mitt hår i morgon med.. blonda slingor. Idag såg jag ut som en kyckling i skolan. Kuuul. Haha. Fixar det i morrn.

Nu ska ja krypa ner i mina fluffiga nya lakan och drömma om fina saker.
Godnatt everybodyallihopa.

starta

Bra start på dagen. Spillde kaffe över hela (vita!) datorn. Jajaja. Sånt som händer mig dagligen. Bara att gilla läget.
Idag är det bljettförsäljning och labb på schemat. Gött. Igår blev jag också officiellt anställd hos polisen. Hur coolt? Fick ett brev på dörrmattan från dom och höll på att sätta i halsen. Tänkte; "vad har jag nu gjort?" haha. Men det var bara ett kontrakt. :)

Nu ska jag bara äta färdigt min lilla frukost och sen bär det av mot schooool. Hejdåhejdå.

Pusskram.

säng säng säng

Min säng har äntligen blivit normal igen. Efter att ha sovit på golvet, alltså säng utan sängben i ett par månader så tog jag tag i saken och köpte nya sängben på IKEA. Gött att slippa suga i damm i lungorna varje morgon när man vaknar. Lite höjd är ju aldrig fel. Eftersom jag numera är en ensamstående tjej så blev det ju lite problem eftersom man måste vara två för att vända en säng. Men det löste jag fint genom att stapla upp den på 4 stolar och skruva dit benen underifrån. Smart tjej!

Nu ska jag färga barret, sen blir det promenad till skolan längs vättern. Nice.
Ses. Puss.


bloody sunday

Har egentligen haft en helt fantastisk dag i solen med den enda personen som faktiskt förstår mig.
Men nu börjar dagen skita sig ordentligt. Skulle ha städat, somnade i soffan. Skulle ha ätit god kvällsmat, har sjukt ont i magen, matförgiftad? Skulle kollat på en bra film, datorn strejkar. Skulle färgat håret, glömde köpa färg. Söndagar är egentligen riktiga skitdagar. I morgon ska jag träna och gå på en föreläsning sen ska jag försöka hinna göra allt det andra som inte blev av idag.

Hejdåhejdå


Design my ass off...

Sitter och designar en affisch. En allsångsaffisch med sommartema. Så kul! Blir riktigt nice.
Min klipptid blev inställd idag. För andra gången i rad av samma salong. Nu har jag beställt ny till nästa vecka istället.


Som ni ser. Jag behöver det. Så här ser det ut när man vaknar, fluff åt alla håll. Haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen bär det av mot a6 ska kolla in Ikea och lite andra trevliga butiker, håller på att pimpa min lägenhet. Det kommer bli såå fint! Kör bara.

Det bästa med den här dagen är ändå att HV leder finalserien och att det kanske blir Guld i morgon. Tänka sig.

Hejdåhejdå.

hem till gården

Det gick väl sådär... med sängen alltså. Jag gav upp.
Så i morgon blir det ett besök på IKEA. Där ska det inhandlas nya sängben, klädstång och förvaringslådor att ha under sängen. Nu ska min lägenhet bli tip top! När jag har det tip top runt mig så blir jag så mycket gladare.  Har bokat klipptid också måste fixa frillen den är bara för sliten just nu. Måste ju vara Frääässschh! Och snart är det Gotland, läängtar.

Nähä nu kommer mamma och hämtar mig. Ska hem till dom och kolla på hockey och mysa lite.


hejdåhejdå.


ofördelaktigt

Det som är ofördelaktigt med att bo själv är att det finns vissa saker man inte klarar av.
Alltså, jag är sjukt envis och ska klara allt själv.
Men idag fick jag ge mig. Skulle skruva på mina sängben. Skulle välta tillbaka sägen på rätt köl igen! Det går I N T E!!!
...och i hallen står ett soffbord som ska upp på vinden som är för tungt för mig att bära.. så där står det och samlar damm. Tills jag får hjälp. Detta gör ju att man saknar sitt forna kollektiv.

Nä nu ska jag göra ett sista försök med sängen. Hej hej.

bästa

en av världens bästa låtar.. enligt mig. Är Mr Brightside med The killers. Enbart för att den fick mig att fastna för bandet redan vid introt. Det var KÄRLEK vid första hörselkastet (om man kan säga så?) Remixen som går hemma nu.. är grym...grym..grym. Borde höras.. skön att träna till också. Sawdust är förövrigt ett av dom bästa killersalbumen.. det är mer i min smak än dom andra lite mer electro över det hela. N I C E. Nu blir det dock HV71 för hela slanten. Hejdå.


And it´s not for our desires but our design that we all fall apart

Onsdag - Hockeyonsdag.
Idag kan vara början till ett SM-guld i morgon! Stort.

Nu ska jag fortsätta lyssna på The Veils. Göra pictorgram och sedan handla mig något fancyschmansy till kvällens aktiviteter.

Ses.




i don't care who you are

Tja!

Häääärligt väder, skola, hockey och massa annat på schemat den här veckan. Gillar att vara en upptagen dam. Det är verkligen något varje helg nu framöver och något varje kväll. Men det är kul och våren är härlig och jag är glad.
Nu ska jag in till skolan. Ska bara fixa lite goo musik till ipoden och pumpa cykeldäcken. Tjarå.

Ikväll spelar HV! Kom igen nu, kööör bara!!!!



Tjarå

Teambuilding! :)


förbereder

I morgon ska jag på HAJK med Hi Life!

Teambuilding på en lägergård. Kommer bli skoooj!
Har fixat och trixat med en del lekar i skolan idag.
I morgon ska vi handla all mat som ska lagas där ute... sen vid 12 bär det iväg.



Vi hörs på Söndag med andra ord.

Puss.

superman

Idag har jag varit i Göteborg. Vi har besökt fotmässan. Käkat på vaniljs bakgård. Ätit en glass i Solen på en trappa vid Avenyn och bara chillat.

Hörde den här låten på mässan vid ett bildspel kände igen den jättemycket men kom inte ihåg var jag hade hört den.



Men det är ju superman såklart! Den är mysig i alla fall och man får värsta sköna vårkänslorna. Hoppas det soliga vädret håller i sig nu :)

Tack för en fantastisk dag allihopa.





hej.

kreativitet

Kreativiteten på kvällskvisten blir alltid stor när det gäller mig. Speciellt in på småtimmarna när man borde ha sovit för längesedan. Precis då får jag alltid lust att starta nya projekt. Som nu. Sitter och illustrerar lite grejer som kan vara bra att ha i portfolion. Snyggt blir det också. Får visa när det är färdigt.

I morgon bär det av till fotomässan i göteborg. Har hört att det ska bli riktigt fint väder också så det blir väl att ta på sig glajjerna och glida runt lite favoritstaden. Älskar göteborg. Varför pluggar jag inte där istället?

En annan grej. Dom har ändrat vårat program till hösten. Vi kommer nu att få välja på 2 spår. Antingen programmering eller grafisk design. Bra för dom som vet exakt. Men jag vill ju lite av båda... skit skit. Men ja det blir nog bra ändå. Känner mig nog mer åt grafiska ändå...

Nähäpp. Dags att slumra till lite efterfestmusik, a la jack penate.

häj.

When saints Go Machine

Fail Forever




Laddar inför helgen med den här låten på hög volym samt lite städning på det.
Alltså, hur ofta tar diskmedel slut? Det är ju sånt man alltid har hemma tänker jag. Idag gick till affären för att köpa diskmedel, enbart. Det enda jag inte kom hem med var ju diskmedel. Detta fenomen händer alltid med toalettpapper också. Undrar lite varför. Dagens tanke.

Hejdå.

the best

Tja tja!

Sitter och lyssnar på The National, troligen ett av världens bästa band enligt mig. Underbart!
Har haft en av mina bästa dagar på länge. Ångar inte för fem öre att jag jobbade på kåren igår trots feber och halsont. Nej, för det var en riktigt händelserik kväll med både roliga kommentarer, folk som blev utslängda och kul stämning med Hi-life.

Idag fick jag en hockeybiljett av min snälla bror och pappa, brorsan hade redan en biljett och pappa kunde inte gå så då fick jag äran! 2 hockeymatcher på mindre än en vecka, vilke lyx! Har ju inte hänt innan. Hoppas dom tar hem det nudå! Spännande!

En annan kul grej som gjorde min dag, var att jag fick ett telefonnr på kaffemuggen av kaffekillen jag beställde av. Haha. Det händer ju inte heller allt för ofta och jag beundrar folk som vågar göra sånt. Tyvärr är jag nog för feg för att ringa tillbaka. Haha. Men en kul grej!

Beviset!

Och nedanför grymmaste låten!




Nu ska jag fixa till mig lite sen cykla iväg till Kinnarps.

See you.

Helgens mobilskörd

Påskhelgen har bjudit på en del aktiviteter.
Men har varit ganska lugn ändå.
Skönt att vila upp sig inför kommande sittningar och förberedelser som kommer att börja den här veckan.



Hockey med Emelie, Lina och Bosse! Bästa på hela helgen! Synd att HV fick stryk bara.







Påskmys hemma hos familjen och fika ute i Habo.





Utgång med Emelie :)



Och massa annat mys.

Väldigt tråkigt väder ute. Jag har hjälpt brorsan att leka pyroman. Haha!
Luktar rök och diesel om mig nu. Mysigt.

Hejdå hejdå.


Glad Påsk

Långfredag.

Förr, årets tråkigaste dag. Nu, ingen bryr sig speciellt mycket känns det som.
Jag sitter och väntar på min bror som är på Elmia Custom MotorShow.
Sen ska vi åka hem till Mamma och Pappa och fira lite Påsk. Ska bli najs. Tar med mig träningskläderna med så att det blir lite tränat med. Snart Beach ju!

Den här veckan har varit ganska händelserik med dodgeballturnering tillsammans med Sunshinegirlz och Emelie på besök. Har fortfarande svinont i benen efter dodgeballen. Bra träning det där! Haha.





Här är jag nu i alla påskfin i ny(gamla) örhängen aldrig använda hittade dom i mitt flyttlass på vinden.

Nu ska jag kolla lite på Håkans Bar medans jag väntar på brorsan. Ååh vad jag längtar tillbaka till Thailand nu.

Hej hej.

Time of my life

Hallo.

Igår var Emelie här! Finaste Emelie. Vi tjötade, drack lite vin och var en snabb sväng på kåren sen åkte vi hem igen och däckade. Nu har Emelie åkt och jag saknar henne redan. :(

Idag ska jag njuta av dagen och bara vara känner jag. Har en del att fundera på.
Ska på intervju nästa vecka på ett superspännande jobb som verkligen är en merit för framtiden och jag hoppas att jag klarar intervjun bra så att jag får det. Det hade betytt mycket för mig.

Men nu är det soffan, tv3play och jag!

RSS 2.0