sightseeing

Idag har vi strosat runt på grunerlökka, som är min absoluta favoritstadsdel här i Oslo. Vi var på marknaden.
Sedan stannade vi till på Bislett Kebab och käkade lite, så har man fått gjort det också! Efter det blev det en blitur upp till Holmenkollen för att kolla in den nya hoppbacken. Har verkligen glömt bort hur fantastiskt utsiken är där uppe ifrån. Gud vad härligt det var, massa sol och frisk luft. Har verkligen haft tur med vädret hela helgen.

Oslo gör mig såå lycklig. Jag trivs verkligen här. Men i morgon är det dags för Jönköping igen och nya tag.

Nu ska vi snart laga tacos och Jocke och Krisso kommer på besök. Kul kul!

Hej.

hej från Oslo





Nu ska jag och tjejerna göra Tigerstaden osäkert.
Puss!

Vi har pissa i frysen








Halsband, blåa örhängen och silverörhängen + mönstret på byxorna.

Idag har jag gått på stan
, druckit 7/11-kaffe, hängt på weekday, kollat in monday, hälsat på Nicke på Denim Gallery, hälsat på Johanna på Lindex, lunchat med Emelie på BIT. Köpte fräsiga brallor och fyndade (!) några smycken.

Sen gick vi hem och vilade lite i soffan och efter det gick jag till Bugges på Grünerlökka och fikade med Jocke. Efter en stund kom Sandra, Johanna, Endre, Emelie och Krisso också. Nästan heeela Oslogänget samlat. Såå kul att träffa alla!

Nu har Jag, Emelie och Endre käkat pizza (observera: fryspizza, eftersom det inte finns några pizzerior som har pizza under 200 lappen i norge) och nu tittar vi på en jätteoverklig film som ja o emelie inte gillar. Haha.




I morgon lär det bli utgång med brudarna, grabbarna ska tydligen ta det lugnt.


Dags att kolla på filmen igen. Byebye.


gårdagens bästa



Gutten i glasskulen! Hahahahha. Love Norge.


110127



Tjabba! Sitter på bussen på väg till Oslo. Mycket härligt resväder idag måste jag säga. Kan tala om att jag nu är inne i vårat kära grannland redan. Ska vi se om tullen är sugen på att stanna oss idag. Det brukar ju vara min vanliga tur att bli stannad där med bussen i en timme eller så.. inte så skoj.

Har sett en film på vägen upp som hette Flipped. Älskade den filmen. Fantastisk historia om hatkärlek.

I alla fall, i Oslo ska jag:

Dricka 7-eleven-latte (bääästa)
Ha en massa tjejsnack med Emelie.
Gå ut en sväng på lördag.
Träffa Emil, Johannes och förhoppningsvis Espen.
Träffa mina fina gamla vänner som jag känt i alla år där uppe.
Gå runt i stan och bara njuta. Loooove Oslo!!

Hoppas på lika fint väder hela helgen.
Har tyvärr inte med min systemis men har med min andra kamera så lite bilder ska det nog bli.

Japp då blev det tullkontroll. Intervjuar massa folk på bussen. Men gick otroligt fort idag.
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av gamla kultprogrammet Bullen som C har tjoffat in i datorn åt mig. Haha.

Hejsvej!

Vinter 2011











Vinter hem-hemma är det vackraste som finns.
Här kommer några bilder från min vecka som jag bodde ute hos mina föräldrar och promenaderna med vovven i det fina vädret.

Packar







Oslo i morgon! Weee.

fyndigt

Idag har jag fyndat! 1 ny jacka på monki för 100 spänn!!! Ja jäklar, en ny dunjacka så att jag kan slänga ut min blåa som jag ser ut som en michelingubbe i. Så gött! Den kostade 700 innan och jag övervägde att köpa den som vinterjacka innan jag och mamma hittade min svarta jag har nu. Men den nya dunjackan är så jäkla varm att jag bara kommer att kunna ha den när det är riktigt kallt. Bra köp av mig.

Sen var jag och Moa runt och kollade lite överallt på rean. Som de äkta studenter vi är. Hittade 3 tunikor och en kjol och en kofta för nästan inga pengar alls ca 50 kronor styck! Jag som aldrig hittar något på rea. Väldigt gött att lyckas.

Sen gick vi hem och slingade mitt hår lite ljusare. Snart vår!

Tänkte fota sakerna ja köpte som en riktigt häftig bloggare men det får vänta tills i morrn.
Just det! Jag har ju glömt att berätta att jag även fyndade sjukt billiga biljetter till Oslo också. Äntligen ska jag hälsa på Emelie & Endre och alla andra finingar. Ska bli såå kul.

Nu blir det snart sängen. Upp och träna i morgon. Najs.

Puss hej.


110119

Sitter hemma vid mitt bord och jobbar med utvecklingsprojektet.
Idag har det hänt grejer förstår ni. Från att ha en handledare, bli arg på en lärare som vägrar att samarbeta för att sedan få till en deal som inte håller någonstans. Ja detta examensarbete kan ju gå hur som helst!? I alla fall så ska jag få veta mer om hur det blir i morgon då ska jag på ett nytt möte... Ni får veta mer senare.
EN sak som är mycket positiv är att jag får jobba framför min nya fina dator som jag bara älskar. Den har goa tangenter och den är heeeelt tyst. Den andra brummade hela tiden. Jag har inte installerat något speciellt på den än. Jag vill liksom behålla feeelingen av att den är ny så länge det går så bara det nödvändiga har åkt in.
Nu är halva studentjönköping på kåren. Men det känns ganska bra att sitta hemma och faktiskt komma någon vart med projektet.
Tråkigt skolsnack, men det är min värld just nu.
Hej hej.

110118

Första blogginlägget med min nya dator.  Den är helt underbar, snygg och snabb! Haha.
Ett perfekt kärleksförhållande.
Macbook Pro <3

perkele

Man får inte svära men på finska är det okej.

Ikväll dog min ögonsten. Min macbook. Ser ut som om hårddisken har kraschat. Helt FEL tajming.
Som jag skrev tidigare så satte examensarbetet igång idag med första mötet och inlämningen på Onsdag klockan 10. Allt jag har gjort idag är nu borta. Nu har jag 1 dag på mig att göra färdigt och att göra om allt från början...utan dator. Jag måste sitta i skolan och jobba hela dagen och kvällen i morgon. Kanske inget fel i det men jag har så sjukt svårt att koncentrera mig i skolan. Det funkar bara inte.. och nu har jag gråten i halsen av panik.

Min jävla otur....ORKAR INTE.

perkele.

Coloud



Dom här finingarna fick jag i Julklapp.
Sjukt bra ljud och underbar färg! Perfekt för långa pluggdagar om man inte vill störa sin omgivning med musik eller om man som jag gillar att "stänga in" sig med musiken som i en liten egen värld.

110117

Idag tog jag mig till skolan för 40 min av intro på utvecklingsprojektet.

Jag ska marknadsföra en festival och lägga ner ca 200 timmar på arbetet.
Vi fick välja på lite olika saker att jobba med men jag valde just detta då handledaren är en av Jönköpings största reklambyråer vilket jag tror kan gynna mig i framtiden. Eftersom jag älskar musik och festivaler så kändes även det som helt rätt att satsa på.

Nu sitter jag och wikipediar, och hämtar information och grundlag för en marknadsanalys. På onsdag ska jag ha första mötet med reklambyrån och jag känner mig ganska stressad och nervös. Mycket att göra! Men kul.

Kommer lägga upp smakprov på vad jag håller på med här i bloggen under tiden.
Har en del bra ideer som jag ska gå igenom under kvällen. Gäller bara att bestämma sig för en av dom.

hej hej.


110116

Snart har en vecka gått sedan jag blev hundvakt. 2 dagar kvar med bil. Sjukt vad man vänjer sig fort vid den lyxen. Hoppas dom har sandat vägarna tills i morgon bara för det var verkligen glashalt höll på att köra av vägen 3 gånger på vägen hem. (i väldigt låg fart mamma)

Precis kollat första avsnittet på Solsidan säsong 2. Det är sjukt bra. Men det som var roligt hade dom redan spoilat i reklamen för programmet så de var väl lite synd.

Blir film, skissa på projektet och sedan sängen för i morgon börjar skolan igen.
Hej hej.


cover




Älskar den här låten. Och hur mysig är inte den här covern?

110110

Jag och Molle har varit ute på en promenad i snön. Härligt.

Sitter och längtar efter min Imac nu. Om några dagar blir den antagligen min och då ska jag klappa på den lika mycket som jag klappar på vovven här. Can't wait. 

Blir en riktigt skön slappardag idag. Ska äta lite mat, skriva briefen som ska vara inne idag till ett utvecklingsprojekt i skolan och sedan lägga mig i hyfsat bra tid eftersom jag börjar jobba i gryningen i morgon...

Är så avundsjuk på mina föräldrar som har landat i värmen nu. Jag längtar bort bort bort...
Men snart får jag iaf återse mitt kära Oslo. Ska bli underbart!


110109

Är det något som kan göra en redan tjej ännu surare på morgonen det är när man inte får kaffe.

Ja för min kaffebryggare har bestämt sig för att bara fungera var tredje gång ungefär. Idag har jag slängt 2 omgångar kaffe. Så sjukt irriterande. Antingen så viker sig filtret eller så håller den kvar vattnet i hållaren så att kaffet blir som en genomskinlig otäck vätska. Vet inte vad som har hänt.

Funderar på att investera i en kapselbryggare någon gång i framtiden. Alla säger att dom är himla bra. Jag har ju min espressomaskin men det är svårt att göra riktigt god espresso själv. Men övning ger färdighet!

Men nu sitter jag här med en kopp kaffe och väntar på att pappa ska ringa. Han ska hämta mig idag för lite firande av hans födelsedag. Ska bli kul!

hejhej.

110108

Pappas födelsedag. Var helt säkert på att vi skulle fira idag. Men det var visst i morgon. Snurrigt!
Men grattis till världens bästa Pappa!



Jag har legat i sängen och pluggat hela dagen med några Sex and the City-pauser. Besviken på säsong 5 måste jag säga. Ska kötta igenom alla powerpointar några gånger till och hoppas att jag kniper ett poäng över godkänt på tentan i morgon istället för 1 poäng under som sist.

Men vad gör väl det om 100 år?



110105




Och så blev det klippt.
Klippte ju lugg för ett tag sedan. Det var kul första veckan sen ångrade jag mig.
Som  v a n l i g t. Så nu är luggen på utväxt igen. Ska spara mitt hår tills det ramlar av för nu jäklar vill jag att det ska va långt och fint till sommaren.

Idag har jag jobbat. Halleluja för att jag har ett spännande och lärorikt jobb för idag trodde jag att jag skulle trilla av pinnen av trötthet. Men nu är det slutjobbat för den här veckan. Nu taggar vi tenta istället.

Tagg, tagg!


asos.com







Fick hem mina grejer från Asos. Supernöjd! Conversen kan ju dock inte användas innan snön är borta. Det får mig att längta till våren ännu mera.

110104

Längesedan jag uppdaterade här.

Sitter och äter frukost och ska snart bege mig till Jönköpings Station för att ta tåget till jobbet.
Överlevde gårdagens magsjuka så idag tar vi nya friska tag.

Trist att behöva gå upp 3 timmar innan man börjar bara för att INGENTING är öppet på morgonen där jag bor när man ska köpa nytt busskort. Så är det, bara att gilla läget.

Fick mina asosgrejer igår. Tänkte göra ett inlägg om dom i kväll.


God fortsättning!

RSS 2.0