Release me

Äntligen Onsdag!

Onsdagar är lätt veckans bästa dag när man är student. Den kommer mitt i veckan och gör ett fint litet avbrott från studierna. Ok, vi går ju i skolan idag med men alla är så taggade inför kåren att dagen brukar gå väldigt fort. Ikväll är det Hi-life mingel, har fortfarande inte bestämt mig helt om jag orkar engagera mig i Hi-life ännu, men man kan ju söka för att se om man kommer med i alla fall. Hi-life är ett utskott i tekniska högskolan som står för alla events, inspark, sittningar etc... Sen efter minglet så spelar The Attic på kåren, det kan ju bli en riktig show. Kul,kul,kul.

Har varit otroligt effektiv idag, hunnit plugga matte, dammsugit, diskat, bokat tvätt-tid och lagat mig själv en god frukost. Hoppas det blir fler sådana här effektiva dagar framöver...! Nu ska bara cykeln fixas också, något röthuvud som har cyklat på den med låset på så låset har trasslat in sig i hela navet jajajaj, det ska väl ordna sig hoppas jag!

Om 2 dagar har jag omtenta i matte, men jag tror att det sitter nu. Jag hoppas det. Ska plugga lite mer nu.

Höres.

update

Ett tag sedan man skrev här jaa..

Har börjat med otroligt roliga grejor i skolan. Eftersom jag och Photoshop aldrig har varit bästa polare så kommer nu min fantastiska kompis Illustrator nu in och gör mina dagar mycket roligare :)

Okej alltså här är ett litet smakporv på det jag håller på med nu..färgerna ska jämnas ut i ansiktet så att det blir mer ton-i-ton och håret ska fixas och så ska gitarren på plats också! Vi får bara använda platta ytor, inga streck och inga övertoningar eller transparenta ytor..så det är ett litet meeeck.



Annars så har jag ju varit både på Hårdrockskväll och 40 års fest sedan jag skrev sist. Bilder från bägge tillfällena kommer så fort jag har laddat in dom på datorn. Igår var det tacokväll och film på Schemat, ikväll blir det matteplugg och mera illustrator och så ska jag hinna med och träna också. Har gått med på en liten vadslagning om att inte äta godis eller chips på en månad. Och jag SKA vinna! Kan bli spännande...

Nu måste jag återgå till mitt spännande arbete här på skärmen.. Ciao.

coming up

Hårdrockskväll!

Eftersom vi inte fick biljetter till sittningen (fast vi stod längst fram nästan!) så ska vi ändå köra temat ikväll och sedan sticka till Kåren för att möta upp dom andra som varit på sittning. Det spelar två rockband på kåren ikväll och alla är riktigt taggade för en rolig night out. Kul att alla ska klä ut sig med :)

Så här långt har jag kommit i min outfit:


Massa nitarmband, Monroes linne, sotade ögon, svarta naglar och lite våfflade slingor i ett burrigt hår.
Sen ska jag ha hårband också! Snchyyyggt.

Dags att börj diska, kommer snart lite vänner hit.

Tjipp!

Visiting.

Är på en liten visit hemma hos familjen. Alltid lika mysigt! Kvällen har bjudit på hockey, svenska hollywoodfruar, lek med liten hund och klädprovning. Har varit ganska duktig idag med och jobbat med illustrator uppgiften som innebär att man ska illustrera ett proträtt. Den kommer verkligen ta lång tid...vääldigt pilligt om det ska bli bra.

I morgon är det skola kl 13 innan dess ska jag hinna och träna lite hade jag tänkt. På kvällen blir det matteplugg hemma hos en klasskompis. Sånt e livet just nu, och det känns riktigt bra!


Plugghäst.

Nu har jag varit duktig och pluggat hela eftermiddagen, både photoshop och matte.
Det blev ju bra tillslut gjorde en filmaffisch baserad på filmen Big Fish.


Men stör mig på att träden inte ville smälta in bättre mot bakgrunden men orkade inte pilla mer med det idag. Trött på det nu. Nu är det dags att koncentrera sig på mattetentan som är på Torsdag.

Annars då? Jorå, toppenhelg igen med filmkväll, konsert på kulturhuset och en snabbvisit på bongo med...! En kanoners helg alltså. I morgon blir det skola och sedan hem till mina päron måste ju inspektera den nya båten.

Lateeeeerrr...

I can't wait (for the weekend to begin)

Hej alla mina 18 läsare. 

Nu är det Helg, helg, helg!

Sköönt, tror den här helgen blir fantastiskt bra med filmkväll, konsert och lite matte på det.
Men först ska man genomlida en 4 timmars föreläsning i projektmetodik. Hoppas på att det blir grupparbete eller något liknande eftersom klassen är uppdelad idag. Sen blir det lite photoshopping för mig, bla. en filmaffisch som ska vara färdig tills på Söndag. Skönt att ha allt fixat innan helgen så slipper man stressa med det...

Nä nu ska jag snöra på mig skorna och sticka till da buss.

Later.


svårt

Det är inte lätt att vara stark när allt känns svårt.



Jag saknar dig.







Kåren.

Nu köör vi bara!

Ikväll är det Kåren.
Men tror det blir ganska lugnt för min del. Men ska bli kul att gå ut och träffa lite andra studenter och umgås. Strax kommer Ellie och hämtar upp mig så ska vi köra in till stan.


Skulle sett ut såhär men det slutade med overall iaf... eftersom dit vi ska nu så ska alla ha det. Grupptryck!




I got bruises on my knees for you

Sitter i soffan, lyssnar på Espens playlist som han ändrar på lite då och då.. det gör mig så glad! När jag upptäcker en ny låt där på  listan. (Ska göra en till dig snart Espen)

Har varit ute och powerwalkat till Solnedgången på vätterstranden, det var så himla vackert.

Annars då, jorsåatttee... Helgen var lätt den bästa helgen sedan jag flyttat hit. Den innehöll allt, vackra människor, underbara vänner, en rolig utgång och en soft och skön söndag.

Nu blir det Burken och sedan några tal matte... känner att jag måste plugga det en hel del.. första mattetentan är nästa vecka! OH MY GOOOOD alltså. Haha. Det ordnar sig.



Tjingeling.

Love will tear us apart



Joy Division ett av mina absoluta favoritband.

Life is music

Kollar på Ane Brun på tv nu. Shit va bra hon här. Önskar att jag fick se henne när hon spelar här i Jönköping. Jag måste hitta någon i den här stan med samma musiksmak som mig och som gillar att flänga runt på konserter. Väldigt imponerande att hon pratar helt flytande svenska utan några norska brytningar. Om man jämför med väder-tone som bott i Sverige ungefär lika länge så..

Har fått en ny favoritlåt som min vän Espen skickade på Spotify, det gjorde min dag när jag fick hans playlist. Only for me! Så himla snällt.. Men iaf där var det en låt som jag bara älskar;



Annars så saknar jag mina Oslofriends extrem mycket, speciellt igår. Ni är så sjukt bra jag är så glad att jag har er och jag längtar tills vi ses nästa gång. Oslo i Oktober hade jag tänkt mig...Det blir naaaajs.

Dance with somebody

Sticker ner till Kåren på lite AW, tacos. Ska möta upp några från klassen där. Blir nog trevligt. Vad resten av kvällen kommer att innehålla är en oskriven historia. Kanske blir det bara lugnt eller helt tvärtom.


finito

Sommaren är över.
Idag har det varit en riktigt skön höstdag med kall luft och fint väder. Jag vaknade upp i overallen och fick skynda mig till skolan...10.00 dagen efter kåren, aldrig kul. Matte stog på schemat. Jag och Elli kämpade oss igenom talen, det gick tillslut men jag var ganska trögfattad som vanligt när det gäller matte. Sen bar det av hemåt för lite lunch och efter det en föreläsning i grafisk design om grejer jag redan har hört 1 miljon gånger så det var väl sådäääär intressant. Sedan träffade jag Ninni på stan för lite presentshopping och en macka på Malmborgs i kvällssolen. Mysigt!

Nu är ju som sagt sommaren över.
Min sommar har varit härlig, fin, jobbig och känslosam.
Jag har varit på festival, varit i falkenberg, varit i Oslo, slutat på mitt Jobb, varit hemma hos mamma och pappa, varit i turkiet, flyttat, flyttat in, börjat högskolan, blivit dumpad av pojkvännen, börjat leva studentliv, börjat lära känna jönköping igen, skaffat nya vänner, kommit närmare mina gamla vänner, saknat sina underbara Oslovänner, gråtit över spilld mjölk, blivit stark igen och tänkt att NU JÄVLAR.




Så det så, nu jävlar är det min tur....

Idol is on

Har spenderat dagen på Skolan, eller i alla fall 2 timmar. Resten av listan som skulle göras förblev ogjord. Hittade ingen ledig klipptid. Glömde av försäkringskassan (snurrig). Har inte limmat något alls på overallen. I morgon är det skärpning i lägret. Dagen bjöd istället på en tripp till ikea tillsammans med Sara.. vi lyckades gå där inne riktigt länge.

Jag blev med;

Filt
Lakan
Galgar
och någon slags väggdekoration som var ett impulsköp.

Sen blev det ju en tripp in på a6 med såklart.

Där råkade;

Ett linne
En tröja
En scarf
och en plånbok (ÄNTLIGEN!)

...hänga med mig hem.



Nu är det IDOL alltid kul att kolla på dom första avsnitten när folk gör bort sig.
Tror jag är lite KÄR. I Peter Jidhe.

Ha en fin kväll babes.

Morning has broken

Ny dag nya möjligheter.

Är uppe tidigt. Det är så typiskt att jag inte kan sova när jag i princip får sova hur länge jag vill idag...
Fast det här är dagen då jag ska fixa och trixa lite.

Klippa håret.
Gå till försäkringskassan
Photoshoppa i Skolan
Fixa med gula overallen

Dagen känns oooändlig! Nej nu ska jag googla upp tlf till frissan.

Cheers!

Orka!

Palla snöa in sig, orka gräva sin egen grav. Varför skulle man inte göra det man vill. Orka streta emot sina drömmar. Palla göra något man inte vill. Orka må dåligt. Varför skulle jag orka det. När jag kan leva livet. Orka att INTE leva livet. Palla att fastna i ingrodda rutiner. Varför skulle jag?

Leva livet fullt ut utan slut.

*taaadam*

Djupt inlägg. Mohahaha.

Tralala lilla molntuss

Någon som vet en samlingssida där man kan kolla vilka band som kommer till Jönnet?
Vill se, Bob Hund men allra helst Ane Brun som också kommer hit snart... vet bara inte helt när. Probleeeeem.

Högskolan, ja jag säger då det. Än så länge är det ganska soft, mycket uppgifter men fixar man dom med en gång så är det ganska lugnt. Annars är studentlivet väldigt kul än så länge. Massa nya vänner och trevliga studentfester.

I morgon är jag ledig, igen! Känns som om man är ledig hela tiden. Dags att skaffa sig ett extrajobb snart kanske annars kommer jag väl få dampryck deluxe. Men det blir nog värre när tentorna närmar sig.

Är lite krasslig, insparksförkylningen har nått även mig. Eller är det Svinis? Den som lever får se är ju ett uttryck som passar in ganska bra här tycker jag.

NU, ut och gå en snabb sväng sen blir det sooftisshh.

Peace out.

Inspark '09

Insparken på JTH var verkligen helt fantastisk det var 2 riktigt roliga veckor som bara flög förbi. Det var aktiviteter på dagarna och fest på kvällarna. Allt var superbra organiserat och faddrarna var helt fantastiska mot alla Nollor hela tiden!

Här kommer några bilder, kommer fler senare.




CAPS på akademien. Man sitter i en ring, alla har varsitt ölglas som man fyller med en skvätt öl. Alla sätter sitt ölglas i mitten i en ring runt ett mittenglas. Alla häller lite av sin dricka i mittenglaset. (det kan bli en salig blandning eftersom alla inte dricker samma) Sen kastar man kapsyler på ett speciellt sätt för att träffa någon annas glas och därmed utmana den personen. TRÄFFA INTE MITTENglaset!


DG badar i vättern, lite småkyligt kanske...



Uniformen under 2 veckors tid. Väldigt stor kultur runt dessa overaller på JTH.



Dg-grillar innan dônkbrännbollen.

Åhhh va kul det var! Det känns tomt utan inspark men ändå skönt att ha lite mer tid över till annat och att ha kommit igång med skolan med.

Nu är det gooodnight everyboooody.


Taken cared of

Omändertagen av min familj ikväll.

Det betyder, godis, hemmalagad mat och en cider på det.


For me only


Tänkte kanske unna mig själv den här ryamattan idag! Mysig över långarmad tröja i höst. Jadaaa!

Weekend

Idag är jag ledig. Fantastico, skulle jag säga.
Dagen ska spenderas i tvättstugan sen ska jag städa lite. Det är skönt med helg.
Jag längtar tills i morgon. Då är det jag och Emelie på stan som gäller! Woop woop!



Nej nu blir det kaffe och lite frukost och sen städning. Eftersom jag inte har skrivit något alls om högskolan eller insparken så kommer det en liten sammanfattning under dagen med bilder. Fia is back!

Nytt liv ny blogg

Yesbox.

Det är precis vad det är. En ny Epok börjar NU.

Det känns både skrämmande oh härligt. Vi ses!

RSS 2.0