Ny hårfärg

Färgade håret igår. Tröttnade på att det blonda alltid blev gult. Så nu är det väl mellanblondt/ljusbrunt istället. Blev inte så mycket lyster i det som jag ville men ska fråga frisören på Tisdag när jag dit om det finns något schampoo eller liknande som kan trolla lite...



Syns lite dåligt på bilden men färgen är egentligen lite mörkare i verkligheten.



Bilder - Lillajulafton


En stekare

Min nya fina Radio.

Julmat

Spela TP

Dopparedagen och andra dagar

Julaftonen har passerat. Som vanligt svischade den förbi och allt var precis som vanligt, traditioner ni vet. :)
Jag gillar Julen.

Det är skönt att vila lite nu känner jag, har varit mycket tenta och mycket utbildning på nya jobbet i huvudet den senaste tiden.

I söndags innan Andreas och David skulle åka till Lidköping bestämde vi oss för att fira en liten julafton. Det blev julmat och snacks samt lite TP-spelande och jag fick öppna mina första julklappar för i år.

Av Andreas fick jag en Radio (som jag hade önskat mig till köket) så nu kan jag lyssna på P3 till frukosten, mysigt! Blev så glad för den!

Jag hade varit snäll i år också och Julaftonen bjöd både på en ny dammsugare, sån där sladdlös och ljusstakar, vantar och andra förträffligheter. Jag gillar Julen.

I morgon får jag äntligen träffa Emelie igen! Längtar. Vi ska gå på REAn på stan och fika lite. Mysigt!
Lägger upp lite bilder i morgon.

Kraam.

Tenta och Jullov

Har haft fullt upp hela veckan, möten med nya jobbet, projektrapportavslut och tentaplugg. Idag har jag haft tentat i kommunikation och projektmetodik. Har ingen aning om hur det gick, men hoppas på godkänt i alla fall. Nu är allt i skolan för dem här terminen inlämnat och klart. Sköönt. Jullov i exakt 1 månad!

Men det ska ju jobbas också såklart. Jag har ju fått jobb och i eftermiddag börjar utbildningen. Ska bli skönt att komma igång!

Nej nu måste jag sluta här för nu ska jag, Andreas och Borg åka till A6 och kolla på Julklappar och fördriva tiden fram tills jag börjar jobba. Senare idag blir det antagligen lite julshopping med Mamma också. Fullt upp!

Ha en bra torsdag.

Lördag.

Det bästa med Lördagar är att vakna utan att alarmet ringer. Äta frukost i köket med tända ljus och läsa bloggar, kollar mailen och nyheter utan någon stress. Gött är det!

Idag ska jag på julkonsert och sen på husfest/tentafest. Bra lördag.
Men först ska det tränas. Varje lördag när jag har tränat så har jag sagt till mig själv att det här måste jag göra minst 2 ggr i veckan. Men POFF så blir det lördag igen. Veckorna går sjukt fort!

Helgen kommer annars bestå av plugg. Har tenta i Kommunikation och projektmetodik på torsdag och måste skriva en bokreflektion innan dess också. Hade min omtenta i matte häromdagen också så nu har jag bara 1 del kvar att klara. S K Ö N T.

Ja just det jag har ju glömt att berätta. Var på interjvu för ett jobb i måndags. Jag fick det!!! Så gött att få in lite extra pengar i studentkassan.


NU ska jag ut och springa.

Höres.

Matte är inte roligast i världen

Man kan säga att matte suger just nu.
Jag klarar ju aldrig tentan på första försöket. Helt otroligt alltså. Orka.
Men det är ju bara att sätta sig ner och plugga igen då. Omtenta på Torsdag.

Intervjun idag gick först jättebra. Men sen när jag skulle till företaget som jag ska jobba på (om jag får jobbet, via bemanningsföretag) så började jag staka mig och blev svin-nervös när jag skulle prata på norska. Typiskt. Jag som kan egentligen. Men resten av intervjun gick kanoners och jag fick en rundvandring och hälsade på alla viktiga personer i företaget. Vilket måste vara ett positivt tecken. Hoppas nu att jag får det bara. Lite extra klirr i kassan hade varit kanon.

Ikväll blir det Ullared-tv tillsammans med David och Andreas. Trevligt.
Nu ska jag sippa lite kaffe och kolla upp vilka julklappar jag ska köpa på min lilla-lilla-lilla budget.

Hejdå.

DumtDumtDumt

Kanske dumt att man inte har skrivit här på ett tag. Men har inte riktigt haft någon inspiration. Det har också varit ganska stressigt i skolan med projekt och plugg men det kan man väl heller inte skylla på. 5 min till datorn finns ju alltid. Nu ska jag börja ta hand om alla mina läsare. Ja för dom har faktiskt bliviti betydligt fler!

I helgen var jag i Göteborg, mötte upp Endre och Emelie. Det var en riktigt mysig dag som innehöll en middag utan dess like och ett besök på Lisebergs Julmarknad.
För att börja med middagen: Vi gick till ett ganska känt men gammalt ställe. Tänkte att här är det ju "safe" att käka. Det var buffét. Det började med att vi fick vänta på maten i en timme. Köttet skulle komma separat så man fick inte börja äta på buffén innan det hade kommit. När köttet kommer in och vi ska hämta tillbehöret så är allt kallt. Pommes - Kallt, Potatisgratäng - Ljummen osv... Sen när Emelie tar första tuggan på kycklingen så smakar den kloak! (jag kan intyga) Så sjukt äcklig att hon måste spotta ut det. När jag skär i min kyckling så är den helt rå i mitten alltså sådär gelérosa som en ostekt kycklingfilét är. Det slutade med att vi gick därifrån allihopa utan att betala. Vi betalade bara för drycken. Första gången jag går från en restaurant på det sättet! Hoppas jag slipper det igen. Åt, det gjorde vi på McDonalds, det kändes säkrast just då. Då vet man i alla fall att allt är helstekt haha.

Julmarknaden var sjukt mysig, mycket lampor och fint. Men väldigt kallt, och helt otroligt mycket folk gick knappt röra sig, Men mysigt.

Nä nu ska jag fixa mig lite. Frukost - Matteprov - Intervju. Spännande dag.

Hejdå.


Orka sätta upp alla lampor!

Hallå Världen!

Idag är det Onsdag. Nähä.


Sitter och väntar på att Kakan ska hämta upp mig. Åka bil till skolan = LYX!
Det står matteövning på schemat och jag måste verkligen öva riktigt ordentligt för det här kan jag inte kan jag lova.

Ikväll är det Kåren, förfest med Babylife/Hilife. Ska bli skoj! Men först ska det tränas.


Bajbaj.

RSS 2.0