Det bästa jag vet

... är att sitta och leta ny musik. Men bara om det går bra. Vissa dagar hittar man inte ett skit. Men som idag, skulle bara sätta på lite städmusik och har hittat flera nya sköna låtar och potentiella artister. Så gött. Hittade även en gammal låt som jag hade glömt bort som gått på repeat nu på morgonen med The Notwist. Intresseklubben antecknar.

Man längtar ju inte lite till sommaren och diverse festivaler. Första får väl bli Popadelica i huskvarna folkets park. Hoppas snön hinner smälta tills dess. Ang. snön så är det ju ganska sjukt att södra sverige blir helt lamslaget av snön. Hur ofta hör vi om snökaos längre upp i landet? Nej just det, Aldrig.

Nu ska jag städa.

"World Spins Madly On"

The Weepies

Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
I thought of you and where you'd gone
and let the world spin madly on

Everything that I said I'd do
Like make the world brand new
And take the time for you
I just got lost and slept right through the dawn
And the world spins madly on

I let the day go by
I always say goodbye
I watch the stars from my window sill
The whole world is moving and I'm standing still

Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
The night is here and the day is gone
And the world spins madly on

I thought of you and where you'd gone
And the world spins madly on.



Bästa låten. Bästa texten.





Semla

Idag är det fettisdagen.



Semlor är ju sjukt gott enligt mig. Så nu har jag varit och köpt mig en semla och nya kaffefilter så om en liten stund när kaffet är klart så blir det fikatajm! Har suttit med flash nu ett tag och jag kan ju säga att det lossnar mer och mer. Kunde inte Actionscript 3 alls innan hade bara jobbat i 2 innan så det har varit en liten utmaning att tänka annorlunda men det verkar som om det löser sig. Ska börja skriva på min projektbeskrivning till flashprojektet i interaktiv multimedia idag också. Produktiv dag! Gillart. Annars hoppas jag att min förkylning släpper snart. Har äntligen blivit av med hostan, nu är det bara resten också... vill ju kunna träna!!! Grr. Jaja, får väl trycka i mig semlan nudå så att man har ytterligare lite fett att träna bort. Haha. Senare blir det Hi Life-möte. Det e najs.

Ha en kanoners dag

//Sofia

Snö och skidor och lunch och flash.

Tja.

Sitter hemma "på landet" och har haft en riktigt mysig morgon. Katten ligger och spinner i soffan och hunden ligger på golvet nedanför och sover. Började morgonen med kaffe och ett avsnitt av glamourama och sedan blev det lite photoshoppande på det. Nu ska jag snart äta lunch, snälla mamma och pappa har lämnat en matlåda i kylen till mig. Det är allt bra att vara hemma ibland! Efter lunch ska jag ut och åka lite skidor. Så himla skoj, fick verkligen mersmak när jag åkte sist vid nyår! Är dock fortfarande lite förkyld så får väl ta det ganska lugnt. I eftermiddag blir det flash och åter flash. Inte världens roligaste program precis men oerhört viktigt att kunna om man ska jobba i den här branschen.





Hear you later.

Spice

Tjeena.

Nu sitter jag i skolan. Något sliten efter gårdagens sittning. Det har varit mycket slit men det var verkligen värt allt! Herrgud så kul vi hade :) Jag kan numera titulera mig Spicemaster i Hilife (JTH:s sexmästeri) . Vilket inte säger er som inte går på högskola speciellt mycket. Nu väntar lite actionscript 3.0 kodande sedan en sista städning på kåren. Efter det lär det ju bli ryggläge i soffan resten av kvällen. I morgon ska jag jobba hela dagen på datasupporten så måste nog viiiila. Längtar tills på söndag då ska jag hem till familjen ett par dagar. Ska bli gött och softa lite efter allt som varit nu.

Hej hej.

On the track

Sitter på jobbet och det är i princip inget att göra. Det ringer ingenting. Inte så konstigt kanske eftersom det är fredagskväll. Jag hade inte heller kommit på tanken att en support hade varit öppen nu. Men det är vi. Fast om 5 minuter ska jag bege mig hemåt. Jag och A ska kolla på favoritprogrammet: På spåret, såklart, och käka lite snacks. Blir nog en bra kväll känner jag. Surt bara att man fortfarande inte är frisk. Där fick jag för att jag köpte träningskort. Har inte kunnat utnyttja det än.. kuuwl.

I morgon blir det mera jobb, får se hur det ska gå att klara av det med förkylningen. Men jag får bara kämpa på.
Hoppa ni får en fin helg. Hörs i morgon :)

Aldrig mer...

...MATTE!

Sååå skönt. Idag gjorde jag min omtenta i matte och klarade äntligen av skiten. Herregud. Vilken lättnad.
Nu ska jag ALDRIG mera i hela mitt liv läsa matte igen. Jag l o v a r.

Idag är det ännu en lååång dag i skolan. 8-21 ungefär. Flash-föreläsningar *2 och sedan flash-plugg och Hi-life möte vid 17, spexövning efter det. Stress!

Men skönt att ha något att göra. Har ju insett att man måste börja göra storkok för sådana här dagar så att man slipper leva på mackor. Så i morgon blir det till att ställa sig framför spisen och dra ihop ett gäng matlådor.

Fy, vad trött jag är. Behöver energi. Men blev så himlans glad över matten! Wooho.

Hejdåhejdå.

P.S Jag har inte något batteri på mobilen om någon försöker nå mig, prova ikväll när jag är hemma igen. D.S

Maaaat.

TjaBBa.

Håller på att laga mig själv en riktigt god middag. Kycklingfilét med basilika och tomatfraiche och tagliatelle. Mmm. Gott gott. Ska strax sticka till jobbet. Är inte så glad över att jag har blivit av med min plats på jobbet då en av dom heltidsanställda flyttade från sin plats till min istället. Anledningen till att jag hade min plats just där var att jag skulle vara nära mina teamleaders och mina kollegor som sitter på samma linje för att kunna fråga om hjälp när jag behövde det. Men nu måste jag sitta långt ifrån alla dom iställlet. SÅ surt då jag verkligen gillade alla jag satt med vid det bordet. Så bra stämning men det är väl bara att börja om då...

Varit ledig från skolan idag. Skönt. Men har pluggat matte istället. Eftersom jag suger på matte så har jag ett omprov kvar som ska göras i morgon. Andreas kommer ikväll och ska plugga med mig. Hoppas att det sätter sig ordentligt.

Nu ska jag äta min goda mat som står och fräser på spisen.

Puss hej.




RSS 2.0