Helghelghelg.

Oerhört skönt med helg när det har varit mycket i skolan. Men på måndag är det på't igen. Matteprov snart och jag fattar fortfarande NADA och Komproj-tenta om 3 veckor. Der åååårnar säääjj.

Idag har jag och Andreas tränat, sprungit till racketcentrum och tillbaka. Orkade inte alls lika mycket som innan jag var sjuk. Brukar klara att springa hela vägen fram och tillbaka utan att stanna men så var inte fallet idag... bara att träna upp sig igen då!

Ikväll stog det egentligen Bio på schemat. Men allt var utsålt så jag ska bli bjuden på restaurang istället!
Så nu är det dags för mig att sminka mig lite. Hoppas att ni får en kanoners lördag!

Bye bye.

Freeedag

Äntligen fredag! Bästa dagen på hela veckan.

Idag ska jag till skolan och Layouta våran tidning till projektet. Det känns som om vi har ett sjunkande skepp att rädda och idag ska det räddas riktigt ordentligt. Jag tänker inte göra det här halvbra.

Ikväll blir det nog lite matlagning och kanske gå och se ingenting som spelar på Bongo ikväll.
Så mysigt i mitt kök nu så man vill vara där hela tiden, mamma kom med en julstjärna som jag fick av henne igår. Riktigt fint. Tack tack!


Annars händer det inte mycket spännande det var ju Hi Caps i onsdags, mycket trevlig kväll. Vi i nya Hi Life är ett riktigt skönt gäng ska bli kul att umgås med dom hela nästa år och planera massa grejer.
Nu ska jag catcha bussen.

Hejdåååå.

88%

Jag klarade tentan!

WOOOOoooooOOOOoooHhhooooo!

88 procent rätt! Det var lite svettigt när man skulle trycka på "lämna in test"-knappen. Ungefär som när man gjorde körkortsprovet.

Ikväll har det firats med bullbak och tv-tittande. Ullared är ju alltid lika underhållande.

// Fia

Snöslask och kafferast

Sitter i köket och kollar ut genom köksfönstret. Det snöar, eller snöblandat kan man väl säga.
Idag känner jag mig mycket bättre. Huvudet är på plats igen. Fast tankarna vandrar iväg även idag.
Igår fick jag samtal från Oslo. Min allra bästa vän Emelie som fortfarande bor där. Jag saknar henne hela tiden. Som om en del av mig fattas. Och idag för första gången sedan jag flyttade så känner jag lite saknad av Oslo som stad. Jag saknar ljudet av spårvagnar, take away latte på varje hörn, aker brygge och slottet, Karl Johans gate, Oslo City, Cc-vest såklart och mina kollegor där.



Jag M Å S T E ha ett jobb. Sökte 2 igår. Jag blir rastlös annars. Vad ska jag göra hela lediga julen annars. Det är ju inte så att man har råd med några större äventyr numera. Haha.

NU PLUGGA. MÅSTE PLUGGA. TENTA I MORGON.

Mina bästa vänner del 2



Lööördag. Sjuk. Då får man äta godis har jag hört.

Mina bästa vänner


Pluggstuga

Min lägenhet har förvandlats till en pluggstuga.
Kaffet är på.
Böckerna är framme.
Men ändå kan jag inte koncentrera mig ordentligt. Raderna flyter ihop huvudet känns tungt av snor som har letat sig upp ända till hjärnan.
Tankarna vandrar iväg på annat håll.

Igår var det så här mysigt.


Baka lite kaka.

Det blev Scones till kvällsmat. Mmmm...

Mera plugg- fast det gick inte så bra...

(bild på fel håll) Pyntade med min ljusslinga i hallen. Myspys.


Ikväll är det sexfest. Alltså inte sex som i sex utan som i sexmästerier. Alla sexmästerier på skolan ska på Kåren på personalfest ikväll. Om jag har förstått rätt. Men den missar ju jag eftersom jag inte är frisk än. Inte kul. Men får ta igen det på nästa istället. Idag består dagen av plugg. Fast det går inte så bra idag heller som ni kanske fattade om ni läste ovanför bilderna. Jaja, det ordnar sig.

P.s Idag fyller bästa underbara EMELIE år också, Hurra Hurra Hurra!

// Fia

Hemlighet

Här kommer min lilla hemlighet som jag har haft i ett par veckor.
Ni som studar på HJ kommer förstår vad det är men för ni andra så har jag kommit med i ett utskott som heter HI LIFE som ordnar alla sittningar, Capsar, Inspark mm... Jobbade för första gången på Kåren i Onsdags. Det var riktigt kul och vi verkar vara ett bra gäng som kommit med!


(baklänges jag veeeet, orka redigera) Den här skylten fick vi ha hela kvällen på kåren.

Tog vaccinet i Tisdags. Självklart åker jag på alla biverkningarna som står på lappen utom en.
Nu är jag förkyld, har hosta och har haft feber i 2 dagar. R O L I G T.
Det kom egentligen väldigt olägligt eftersom vi har tenta på måndag. Mitt huvud är så tungt att jag inte orkar läsa många rader. Men jag SKA klara det. Hoppas att jag känner mig lite bättre i morgon.


Nu köör vi.

Öppnat bloggen igen.

Utan större ändringar den här gången.

Idag är jag ledig. Ska ut och springa en sväng sen blir det plugg plugg och åter plugg hela dagen. Men det känns ändå ganska skönt. Tändla lite ljus, mysa lite med grafiska kokboken.

Inte så mycket att skriva om idag känner jag. Ber om att få återkomma tack.
Nu, frukost!


Cous Cous



En av mina favoritluncher fick det bli idag. Den här gången blev cous cous:en perfekt i konsistensen men jag råkade självklart göra för mycket så det blev mycket mer cous cous än grönsaker och feta så det blev kanske lite torrt. Men till det så hade jag i alla fall en creme fraiche-dressing med grekisk salladskrydda i... Mmmm! Gottigott.

Ska käka lite till om en stund för snart bär det iväg in på stan på någon slags hemlig grej med skolan. Allt är så hemligt nuförtiden. Men kul kul! Men det är inte så kul att tänka på att mina goa tjejer är i Oslo utan mig nu. Det gör ont i mitt hjärta. Jag VILL vara med dom NU! Jaja, nästa gång är det min tur. Nu ska jag tagga till med lite goa låtar.

Höres.





God morgon!

Jag stängde ner bloggen ett tag för att ändra om lite.
Men det blev inte så bra.
Så det får bli ändringar en annan gång när jag kommer på något bättre att göra.

F R E D A G.

Det är najs. Puss.

Fontän

Världens mest avancerade vattenfontän.

Dubai såklart. Hade varit grymt att se den här live.


På tal om

En tjej i klassen skrev om sina grannar på FB att hon hörde äckliga ljud när dom duschade.
Här är det också otroligt lyhört. I köket hör jag allt vad han säger som bor under mig om han är i köket samtidigt. I vardagsrummet hör jag min granne vägg i vägg otroligt väl. Hon har fått hosta. Det låter som om hon sitter och hostar bredvid mig i soffan ungefär. T R E V L I G T.

I morgon ska jag få mina betyg bedömda. Har jag tur så slipper jag 1 tenta eftersom jag redan har gjort en likadan tenta en gång. Men NU är det verkligen dags att röja lite i lägenheten, har inte varit här på 1 vecka bara varit inne och dumpat grejer och hämtat nya. Så nu ska jag göra det mysigt och pluggvänligt till kvällen. Funderar på att baka scones ikväll, gott att ha som kvällsmat till tv-kvällen. Både Ullared och fotbollsgalan. Kan bli najs.

Kram.

Fredag!

Äntligen fredag.

Snart blir det en normalvecka igen efter att ha levt i en väska i en vecka då jag har haft hand om mammas och pappas hus när dom varit på sin resa. Skönt att slippa gå upp 6 när man börjar 8. Annars har det varit en bra vecka med massa gratismat och mys med eld i braskaminen. (mamma fyllde frysen och kylskåpet innan dom åkte)

Nu ska jag göra mig i ordning inför veckans kanske tråkigaste föreläsning. En föreläsning som är så förvirrande att jag inte har lärt mig något nytt dom senaste fredagarna. Känns ju värt att sitta 4 timmar och komma ut lika tom i huvudet som innan. Men men det är ju snart tenta så det är väl lika bra att gå dit. 

Kommer sakna att köra bil som jag har gjort den här veckan. Lyssna på musik jättehögt och sjunga. Det är ju bara i bilen som ingen annan hör, thank goood!

Har hänt andra roliga grejer också men det avslöjar jag nästa vecka.

Ha en fin fredag!

Puss o Kram

Måsten

Det är så mycket jag måste nu att jag blir helt deppig. Vill vara lyckligast i världen och slippa tänka.

Måste göra färdigt indesign-uppgiften
Måste göra loggor
Måste validera mina tidigare högskolebetyg
Måste plugga till 2 tentor
Måste layouta till projektet
Måste skriva en reflektion
Måste redigera bilder
Måste fota nya bilder
Måste vara vaken på nästa mattelektion

Sen borde jag även tvätta, städa och röja i min lägenhet. Suck. Ge mig en personlig assistent någon.

Borde träna
Borde ringa vännner
Borde söka jobb
Måste söka jobb.


Roligare inlägg en annan dag. Jadå.

OKEJ

Re-design av tidning. Skoluppgift.

Det här är min framsida.



Skärmdump.

Nu ska jag mysa i soffan. Puss.

RSS 2.0